Amenda dată primăriei, anulată de instanță


O primărie din Gorj a scăpat de amenda primită din partea Direcției de Sănătate Publică Gorj. Este vorba de Primăria Schela, sancționată în dese rânduri pentru apa furnizată populației.

La ultimul control efectuat în luna martie, administrația locală s-a ales cu o nouă amendă. Totul a pornit de la un cetățean care a sesizat că apa de la robinet nu este bună de băut. Primăria a fost sancționată cu 7.000 de lei, pentru că nu ar fi asigurat cum trebuie dezinfecția apei potabile.

Primăria a contestat în instanță amenda și a avut câștig de cauză.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de petenta UAT Comuna Schela, în contradictoriu cu intimata Direcția de Sănătate Publică Gorj, având ca obiect plângere contravențională împotriva procesului-verbal de contravenţie seria GJ nr. 1699/07.03.2022. Anulează procesul-verbal de contravenţie, exonerează petentul de la plata amenzii în cuantum de 7000 lei. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Târgu Jiu”, se arată în sentința pe scurt a Judecătoriei Târgu Jiu din 29 iunie.

Vizualizări: 1,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: