Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Permisul australian nu l-a scăpat de dosar penal

Un bărbat de 58 de ani a fost depistat, în trafic, de polițiști conducând deși nu avea acest drept. Bărbatul a prezentat un document emis de statul australian, dar asta nu l-a ajutat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat, de 58 ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe  DN 67 Bumbești-Pițic, prezentându-le acestora un permis de conducere emis de statul Australian, fără a fi însoțit de un permis internațional, neavând astfel dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din România.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: