Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Puși să restituie indemnizația de hrană

Mai mulți angajați ai primăriei din Stănești trebuie să restituie sporurile și indemnizațiile primite necuvenit. Funcționarii au fost dați în judecată de actualul primar Bicheru, în urma unui raport întocmit de auditorii Curții de Conturi.

De exemplu, aceștia au descoperit că, „în luna decembrie 2018, în mod eronat, personalul din cadrul UATC Stănești a beneficiat de indemnizație de hrană, deși cadrul legal prevedea acordarea acestui drept începând cu anul 2019”. 

Sumele încasate de funcționari se ridică la 6 mii lei. 

Primăria a fost obligată să recupereze banii acordați ilegal. „Admite în parte cererea de chemare în judecată. Obligă pârâtul să restituie reclamantei suma de 185 lei net reprezentând indemnizaţia de hrană aferentă lunii decembrie 2018. Definitivă”, a decis, miercuri, Curtea de Apel Craiova, în cazul unui salariat al primăriei din Stănești.

Vizualizări: 7,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: