Amendată pentru că și-a deranjat vecina, o polițistă, cu bormașina

Ar fi de râs dacă n-ar fi o situație cât se poate de reală, petrecută într-un bloc din municipiul Târgu Jiu. O locatară de aici a fost amendată de polițiștii locali după ce s-a apucat, pe banii ei, să schimbe ușa de la intrarea în bloc, cea de la spălătoria folosită de toată lumea, precum și să zugrăvească holul.

Tomița Dalidis n-a luat în calcul că la parter, sub apartamentul său, locuiește o polițistă care se pregătea să susțină un examen, iar pentru a învăța avea nevoie de liniște. Bormașina folosită de muncitori preț de câteva ore a fost cea care a deranjat-o pe agentă, aceasta neezitând să apeleze la sprijinul colegilor săi de la Poliția Locală pentru a face din nou liniște în bloc.

Un echipaj a venit și a sancționat-o pe Tomița Dalidis, iar femeia s-a conformat și a plătit amenda de 200 de lei, deși avea posibilitatea să o conteste la instanță. Între timp, muncitorii își terminaseră și ei treaba, iar ușile cele noi montate de aceștia la intrarea în bloc și la spălătorie, precum și la apartamentul femeii, sunt mândria locatarilor care nu au fost supărați de zgomotele acestora.

„Nu au fost deranjate vecinele cu copii mici”

„Eu am copil mic, vecina de lângă are copil mic, dar noi nu ne-am dus la doamna ca să îi spunem că e zgomot. Din contră, ne-am bucurat pentru ceea ce s-a apucat să facă pe banii dumneaei. În plus, lucrările s-au făcut ziua, între 14.00 și 18.00, când nu a fost o problemă decât pentru vecina de la parter. Dacă ar fi fost să punem fiecare bani și să ajutăm și noi să schimbăm aspectul blocului, nu cred că ar fi fost așa o «mobilizare», dar e bine că doamna a luat inițiativa și face mai frumos acest loc”, a spus o vecină a Tomiței Dalidis.

Femeia e convinsă că de acum încolo nu își va mai deranja vecina, deși lucrările nu sunt nici pe departe încheiate. „Am băiatul în Suedia de zece ani și el mi-a trimis banii pentru tot ce s-a făcut aici. A zis că nu poate să vină cu prieteni de-ai lui în blocul acesta care arată ca la ghetou. Mi-a dat bani să renovez apartamentul, că era așa de când a fost făcut, dar și pentru a schimba aspectul la intrarea în bloc. Nu au fost deranjate vecinele cu copii mici, dar s-a supărat vecina de la parter. A apelat la colegii dumneaei, au venit, mi-au dat amendă, i-am spus băiatului și a zis să o plătesc, ceea ce am și făcut. Sper să fie toată lumea mulțumită acum. Cu zgomotul oricum s-a terminat, ușile sunt montate, urmează partea de zugrăveală”, spune gorjeanca de partea căreia sunt aproape toți locatarii blocului situat în zona sediului AJOFM Gorj.

Vizualizări: 5,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: