Transalpina se închide mai devreme. În ce interval poate fi tranzitată!

Circulația pe Transalpina este permisă, de mâine, doar între orele 10 și 17. A fost luată această decizie pentru ca utilajele să aibă timp să parcurgă tot traseul pentru ca reprezentanții de la Drumurile Naționale să verifice întreg traseul. Iar seara, există riscul să se formeze polei pe șosea. 

La peste 2.000 de metri altitudine, a nins, dar drumul este curat. Cu toate acestea, șoferilor le este recomandat să plece la drum cu mașini echipate pentru iarnă. 

"Din cauza condițiilor meteo, precipitații și temperaturi scăzute ce duc la apariția poleiului pe timpul nopții, SDN Târgu-Jiu a descins ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10⁰⁰-17⁰⁰.

Decizia deschiderii mai târziu a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă și raspanditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru a ne asigura că nu sunt probleme și circulația se poate desfășura în condiții de siguranță. Seara, accesul este permis până la ora 17⁰⁰, având în vedere că se întunecă mai devreme și temperaturile scad pe timpul nopții", a anunțat Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.

Galerie foto


Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: