Amenințări cu bătaia între un ministru și un fost ministru

Amenințări cu bătaia între fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și actualul ministru al Sănătății Alexandru Rafila. Motivul: banii cheltuiți din PNRR pe consultanță.

Ministerul Sănătății a decis să aloce 20 de milioane de euro Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru consultanță în vederea construirii spitalelor finanțate prin PNRR. Fostul ministru Cristian Ghinea îl acuză pe Alexandru Rafila că direcționează bani către organizația din care a făcut parte până anul trecut, deȘI PSD a criticat sumele mari pentru consultanță. „Când ești ipocrit și îți explodează ciunga în freză. PSD au mințit ca porcii despre consultanță și PNRR. M-au acuzat și terfelit gratuit. (...) Pentru că... ce să vezi... chiar e nevoie de oameni pricepuți și ăia costă. (...) Rafila, pentru căcaturile spuse despre mine, pentru onoarea mea o să mor cu tine de gât! Tu chiar furi banii de acolo. Lupa e pe tine. Iexpertule!”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

Ministrul Sănătății a avut și el o reacție pe Facebook. „Nu am fost angajatul OMS, dar consider ca mi-am servit cu cinste, demnitate și profesionalism țara! P.S. Precizările nu sunt pentru cei care, deși cunosc situația reală, și-au făcut din calomnie unicul proiect politic, ci pentru oamenii de bună credință”, a transmis Alexandru Rafila.

Vizualizări: 2,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: