ANAF anunță controale de amploare. Cine este vizat

ANAF va declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Anunțul a fost făcut de către noul șef al instituţiei, Lucian Heiuș, într-un mesaj video.

„Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populație. Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, până la persoanele fizice”, a transmis șeful ANAF.

Haiuş a subliniat că, începând de duminică, pune la dispoziţia contribuabililor un număr de telefon – 0723 568 179 – conectat la cabinetul său, unde aceştia pot suna şi reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF, iar el se va ocupa personal „de verificarea şi soluţionarea cu fermitate a celor semnalate”.

Vizualizări: 1,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: