Anchetă a ITM Gorj după accidentul din Telești

Inspectorii de muncă au deschis o anchetă în urma accidentului care s-a produs, miercuri, în comuna gorjeană Telești. O femeie, de 59 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un camion. Ea era agent hidrotehnic și evenimentul a fost încadrat ca accident de muncă pentru că femeia se întorcea de la serviciu spre casă.

Accidentul a avut loc în comuna Telești, în apropierea unei treceri de pietoni. Femeia a încercat să traverseze șoseaua națională fără să se asigure și prin loc nepermis. În acel moment, a fost lovită de un autocamion care transporta materiale de construcții.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

În paralel, și inspectorii de muncă au demarat o anchetă fiind vorba de un accident de muncă. „Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare accident de muncă mortal, după ce o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu funcția de agent hidrotehnic, salariată a unui angajator din județul Gorj, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc ieri (n.r. miercuri) pe raza comunei Telești. La momentul producerii accidentului victima se deplasa de la locul de muncă spre adresa de domiciliu”, a transmis ITM Gorj.

Vizualizări: 5,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: