Anchetă la familiile fetelor care au bătut o minoră

Protecția Copilului Gorj anunță că va declanșa vineri o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul tuturor minorelor implicate pe 10 mai în agresarea unei fete de 12 ani. Patru fete mai mari au luat-o la palme și au tras-o de păr, incidentul având loc ziua, în zona blocurilor din str. Unirii a municipiului Târgu Jiu.

“Ancheta va fi efectuată de o echipă multidisciplinară formată din psiholog, asistent social și consilier juridic. În funcție de constatările efectuate, se vor întreprinde măsurile legale ce se impun”, a precizat DGASPC Gorj.

Potrivit IPJ Gorj, minora de 12 ani a fost agresată și amenințată cu acte de violență de patru minore cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din comunele Săulesti, Jupânesti, respectiv orasul Țicleni.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani, din comuna Săulesti și orașul Țicleni, iar celelalte două minore urmează să fie examinate în vederea stabilirii discernământului.

Vizualizări: 4,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: