Anchete după spargerea de la sediul ITM Gorj

Un birou de la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a fost ținta unei spargeri care a avut loc, cel mai probabil, duminică noaptea. Persoane necunoscute au intrat în Biroul de Evidență și au răscolit mobilierul din camera respectivă. Au reușit să pătrundă înăuntru după ce au spart un geam.

Reprezentanții instituției și-au dat seama abia luni dimineață că biroul respectiv a fost spart. Femeia de serviciu și paznicul au fost cei care au constatat că unul dintre geamuri a fost spart și că biroul era răvășit.

Conform reprezentanților instituției, în birou nu erau bani sau alte bunuri de valoare. În respectiva cameră existau fel de fel de documente, precum state de plată, carnete de muncă, adeverințe sau diverse adrese către alte instituții.

Reprezentanții ITM Gorj au sesizat imediat oamenii legii, care au făcut cercetarea la fața locului. Polițiștii au găsit camera răvășită. O mulțime de dosare erau aruncate pe jos, precum și alte obiecte, pungi, pastile și bunuri personale ale lucrătorilor din biroul respectiv.

În cameră se mai aflau și câteva calculatoare, care, se pare, nu au prezentat interes pentru cei care au prădat instituția. Reprezentanții ITM Gorj nu știu încă dacă cei care au dat spargerea au sustras ceva din biroul respectiv.

Fiecare din cei 5 angajați care lucrează în acea cameră a primit la dispoziție 2 zile să facă o investariere a bunurilor și documentelor. Oamenilor legii nu le va fi ușor să dea de urmele făptașului sau a făptașilor, asta pentru că biroul respectiv, care este situat în partea din spate a clădirii, nu era supravegheat video.

Galerie foto



Vizualizări: 2,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: