Smiley a cerut-o în căsătorie pe Gina Pistol și au stabilit când are loc nunta

Cuplul care este de departe cel mai mediatizat în show-biz de foarte mulți ani a decis să facă nunta. Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol, iubita sa cu care are deja o fetiță, iar luna viitoare cei doi se vor căsători.

Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc după 6 ani și jumătate de relație. Artistul și fosta prezentatoare de la Antena 1 au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie, pe 22 decembrie 2021, când fiica lor avea doar câteva luni. Gina Pistol nu s-a așteptat nicio secundă să primească inelul, pentru că totul s-a întâmplat într-o zi obișnuită, chiar atunci când fosta prezentatoare de la Antena 1 pregătea cada pentru baia fetiței lor.

Gina Pistol mărturisește că inițial nu a înțeles ce se întâmplă și nici nu a auzit ce i-a spus Smiley. Atenția vedetei era la fiica ei, care rodea cutia cu inelul. „Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Smiley a povestit și el varianta lui mărturisind că avea de gând să o ceară în căsătorie pe iubita sa înainte să afle ca aceasta este însărcinată. Inelul de logodnă l-a ascuns în casă, iar partenera lui a fost foarte mirată că nu l-a găsit. „Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, chiar înainte să aflu că este gravidă. Ea nu știa. Se petrec multe lucruri în capul meu de nu știe nimeni. M-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac așa cu artificii, cu prieteni, ca-n filme… și cumva m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru cu care suntem obișnuiți. Mi-am dat seama că cererea în căsătorie trebuie să fie una normală, la noi în casă, cu fiica noastră. Am avut inelul ascuns în casă. Fiica noastră este extrem de simpatică și am zis că na… Josephine avea 8-9 luni. (…) Nu mă așteptam ca Gina să fie plină de spume la propriu. Eu m-am pregătit, cum formulez. Nu am știut că ea nu a auzit. Nu mai știu ce i-am zis. Inelul e făcut special pentru ea, adică nu e cumpărat de la magazin”, a mărturisit și Smiley care a precizat că luna viitoare va avea loc nunta.

Galerie foto



Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: