Dumitru Dragomir, lovit de Covid deşi s-a vaccinat: Nu am niciun simptom

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost testat pozitiv cu Covid. Deși și-a făcut vaccinul recent, Dragomir a fost infectat între timp cu noul coronavirus.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a aflat că are COVID-19, deși s-a vaccinat împotriva temutului virus. Pro Sport a anunţat că starea sa de sănătate a acestuia este bună, el fiind în carantină după ce a fost testat pozitiv.

Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal a oferit câteva declarații pentru sursa citată arătându-se consternat de faptul că a făcut vaccinul, dar tot s-a îmbolnăvit. „Da, este adevărat că sunt în carantină. Am făcut un test și a ieșit negativ, iar apoi am făcut un test PCR și am ieșit pozitiv. Practic, am COVID. Mă simt bine, nu am niciun simptom. Nu am nici pe dracu`, dar respect regulile. Nu mai știu ce să cred. Eu am făcut și vaccinul. Acum, aștept rezultatele unui alt test, mi-am mai făcut unul, ca să fiu sută la sută sigur. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.

Deși a ieșit fotbal pentru a se ocupa de alte afaceri, „Mitică de la Ligă” cum i se mai spune, încă este interesat de fenomen şi a povestit că este la curent cu tot ce se întâmplă în fenomen.

Vizualizări: 2,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: