Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce gorjean celebru are Covid

Cătălin Măruță (43 ani) a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Prezentatorul de la Pro TV a confirmat informația pe rețelele sociale.

Gorjean din Târgu Jiu, Măruță va lucra o vreme de acasă. "Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!", a scris Măruță pe pagina de socializare.

Peste o mie de fani i-au urat să fie sănătos. Interesant este că Măruță a primit vestea că are Covid imediat după ziua lui de naștere.

Și soția lui, cântăreața Andra, a anunțat că este în izolare. „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris artista.

Vizualizări: 3,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: