Andra si Cătălin Măruță petrec separat Revelionul

Gorjeanul Cătălin Măruță și soţia sa Andra petrec separat în noaptea dintre ani, dar se vor întâlni totuşi după miezul nopţii. Ambii au angajamente pentru noaptea de Anul Nou, Cătălin Măruţă fiind ocupat cu prezentarea unui eveniment, iar Andra urmând să urce pe scenă.

După ce au petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie, Andra şi Măruţă se vor afla în locuri diferite în Noaptea dintre Ani, dar se vor întâlni după miezul nopţii.

În noaptea dintre ani cei doi artişti muncesc în locuri diferite. „De Revelion Andra are concert în aer liber la Constanța, eu am eveniment de prezentat tot așa, în aer liber, undeva spre București, dar o să ne întâlnim după miezul nopții, mai mult ca sigur“, a spus vedeta Pro TV într-un interviu acordat pentru Libertatea, precizând că cei mai fericiţi sunt copii lor, Eva şi David, care vor sta cu bunicii în noaptea dintre ani: „Copiii rămân întotdeauna pe mâini bune, sunt cu bunicii, așa că ei sunt fericiți în noaptea dintre ani, să se uite la televizor și, de ce nu, să facă o petrecere. Când părinții nu sunt acasă, copiii joacă pe masă”.

Căsătoriți de mai bine de 11 ani, Andra și Cătălin Măruță au profitat de zilele libere din această perioadă și au mers la Târgu Jiu unde  Măruţă  s-a fotografiat la Poarta Sărutului. Pe lângă plimbările din centrul Târgu Jiului, cei doi soți și copiii lor au vizitat și operele lui Constantin Brâncuși, iar Poarta Sărutului ocupă un loc special în sufletele lor, fiind  locul în care și-au unit destinele pe 23 august 2008. Vizibil emoționată în poza făcută recent lângă celebra operă de artă, Andra a făcut-o publică, împreună cu o fotografie de la nunta ei cu Cătălin Măruță, iar în dreptul lor a scris un mesaj special. “Poarta Sărutului este una din moștenirile lăsate de Brâncuși, iar pentru mine personal este și locul care îmi amintește unde m-am căsătorit. Mergeți în Târgu-Jiu, bucurați-vă de operele lui Brâncuși!”, a scris Andra pe contul ei oficial de Facebook.

Vizualizări: 3,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: