Andrei Căpuşan: „Nu regret că am rămas la Energia în vară!”

Andrei Căpuşan şi-a luat aseară rămas bun de la foştii colegi şi a plecat la Bucureşti unde aşteaptă eventuale oferte. Jucătorul a spus la despărţire că nu regretă faptul că a rămas în vară la Târgu Jiu pentru că a lucrat cu un antrenor de la care a avut ce învăţa.

Reporter: Nu a fost să fie să pleci în vară dar acum te-ai decis să pleci, de ce ai luat această decizie?

Andrei Căpuşan: Cu părere de rău am decis să ne despărţim şi să alegem căi diferite. Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu conducerea clubului şi voi pleca. A fost mai bine pentru ambele părţi să ne despărţim acum. Cred că totul a contat în această decizie de a pleca, şi faptul că se vor reduce contractele la echipă dar şi faptul că obiectivul nu mai e calificarea la play-off. Am luat toate aceste aspecte în considerare nu numai un factor din aceştia.

Rep: Ai spus mereu că vrei să lupţi pentru play-off, te-a afectat faptul că echipa are alt obiectiv?

A.C.: Îmi doream să lupt pentru un obiectiv mai îndrăzneţ, totdeauna îmi doresc să fiu într-o echipă care luptă pentru a fi cât mai sus. Îmi pare rău că trebuie să plec, e mare păcat de cât am muncit până acum că s-a întâmplat aşa dar nu am ce face, trebuie să am grijă şi de mine puţin. Iar pentru mine e mai bine să plec, aşa am decis şi merg mai departe.

Rep.: Regreţi că nu ai plecat vara trecută?

A.C.: Nu regret că în vară am ales să rămân la Energia Rovinari, nu regret absolut nimic din perioada petrecută aici. Totul a fost spre bine şi am avut ocazia să lucrez cu un antrenor de excepţie care m-a învăţat foarte multe lucruri, care m-a respectat foarte mult ca jucător. Plus că mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici şi printre jucători şi în oraş şi m-am simţit foarte bine. Am format un fel de familie aici şi a fost foarte bine.

Rep.: Ai decis ce echipă vei alege mai departe?

Încă nu am găsit altă echipă dar presupun că vor exista oferte şi pentru mine. Nu ştiu unde voi merge, momentan ştiu că plec acasă şi iau o pauză. Probabil în următoarele două sau trei zile voi şti exact ce trebuie să fac. Perioada de transferuri e oarecum scurtă şi se încheie luni. Probabil va fi o echipă din primele opt, voi vedea ce tratative vor fi, nu pot spune de acum ce voi alege.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: