Cantonament pe Dealul Târgului şi pe stadion

Plecaţi în vacanţă înainte de 15 decembrie, handbaliştii vor reveni de azi la antrenamente, echipa urmând să intre în cantonament la Hotel Energeticianul. Dacă altă dată mergeau la munte pentru cantonamentul de iarnă, handbaliştii nu-şi pot permite acum decât dealul din apropierea stadionului pentru pregătirea fizică. Criza financiară nu mai permite trimiterea echipei la munte, banii urmând să fie folosiţi pentru turneele de meciuri amicale.

În prima parte a antrenamentelor handbaliştilor de la Energia Pandurii, respectiv în perioada 4-12 ianuarie, antrenorul Liviu Andrieş se va axa mai ales pe pregătire fizică, aceasta urmând să fie efectuată în aer liber şi la sala de forţă. Tehnicianul a ales pentru această perioadă ca locaţie pentru alergări Dealul Târgului şi sala de forţă. „Am creionat perioada următoare de antrenamente, dar criza, sau restanţele clubului ne pun în situaţia de a face pregătirea de iarnă pe plan local. Ar fi bine ca după patru ianuarie să fie zăpadă, pentru a ne putea folosi de Dealul Târgului. Avem aici şi sală de forţă, de sală de antrenament plus zonă de alergare de rezistenţă. Nu ducem dorul muntelui din acest punct de vedere”, a explicat Liviu Andrieş alegerea făcută pentru cantonamentul de iarnă.

Antrenamentele specifice din sală vor continua apoi până pe data de 21 ianuarie când echipa va pleca la primul turneu al acestei perioade, programat în perioada 22-23 ianuarie la Baia Mare. După acest prim turneu echipa va efectua vizita medicală, programată la Craiova pe data de 25 ianuarie după care va urma încă un turneu, la Odorhei în perioada 28 - 29 ianuarie. Ultimul turneu al perioadei de pregătire este programat în perioada 5-6  februarie la Târgu Jiu.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: