Energia, grăbită să reia pregătirea pentru retur

Energia Pandurii este cea mai grăbită dintre echipele gorjene. Handbaliştii îşi vor relua de azi pregătirea, conducerea clubului stabilind înainte de sărbători, împreună cu noul antrenor Liviu Andrieş, programul pregătirii pentru această iarnă.
De la reunire vor mai lipsi o parte dintre jucătorii din lot care sunt convocaţi la echipele naţionale de seniori şi tineret. Pregătirea se va efectua în cea mai mare parte la Târgu Jiu, conducerea renunţând la ideea unui cantonament la Rânca aşa cum s-a întâmplat  până acum.

Lipsesc jucătorii de naţională

La reunire vor fi prezenţi cam aceiaşi jucători cu care Andrieş a efectuat şi ultimele zile de antrenamente din anul recent încheiat, o parte din jucători fiind în continuare convocaţi la echipele naţionale. Vor lipsi Gabriel Florea şi Ionuţ Ciobanu care sunt convocaţi la naţionala de seniori, ultimul făcând încă parte din lotul Energiei până la rezilierea contractului, precum şi Bogdan Criciotoiu care este la lotul naţional de tineret, acolo unde s-a aflat şi Ciprian Şandru care a suferit o accidentare la finalul anului trecut, în timpul pregătirii de la naţionala de tineret, el urmând să fie operat  pentru ruptura de ligamente suferită.

Două reveniri anunţate

Lotul, subţiat de plecările a patru jucători care au preferat rezilierea contractului cu Energia la finalul anului 2010, va fi completat însă chiar de azi. La reunire urmează să fie prezenţi şi Ionuţ Mazilu şi Vali Popescu, jucători ai echipei gorjene care au fost însă împrumutaţi în vară la Minaur Baia Mare. Revenirea celor doi jucători a fost solicitată conducerii de către antrenorul Andrieş care vrea să mai întărească lotul mai ales după accidentarea lui Şandru şi despărţirea de cei patru handbalişti. Preşedintele Gore Popescu i-a convocat deja pe jucători la reunire precizând că mai e nevoie la echipă şi de alţi jucători care să completeze posturile deficitare, mai ales de un pivot.


Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: