Andrieș: Nerealizările ne-au turnat plumb în picioare

CSM Târgu Jiu a suferit o primă înfrângere în acest an la handbal, formația gorjeană fiind învinsă acasă de Gloria Bistrița. Diferența dintre cele două echipe este una considerabilă, CSM fiind o echipă nou-promovată iar echipa din Bistrița fiind una mult mai experimentată.

Gloria Bistrița nu a avut probleme la Târgu Jiu decât în primele minute de joc, când elevele lui Liviu Andrieș au reușit să conducă pe tabelă, grație încurajărilor venite de la suporterii foarte numeroși de la meci.

Antrenorul Liviu Andrieș a explicat la finalul meciului care au fost cauzele care au stat la baza acestei înfrângeri, evidențiind superioritatea echipei oaspete la mai multe capitole dar și greșelile echipei sale. ”Ştiam că întâlnim un adversar foarte puternic din multe puncte de vedere: ca lot, ca finanţare şi ca experienţă. Cred că diferenţa aceasta mare de scor a fost cauzată de greşelile foarte multe pe care le-am făcut, în special la finalizare. Nerealizările fetelor, chiar ne-au turnat plumb în picioare şi cred că acest lucru ne-a făcut să ne grăbim puţin în atac, nu am mai avut răbdarea să construim şi precipitarea a avut un rol deosebit în acest rezultat. Trebuia să ne aşteptăm şi la un rezultat de felul acesta, pentru că ştim ce ne aşteaptă de acum încolo, şase jocuri foarte grele. E clar că este greu pentru o echipă nou-promovată să ţină acest ritm, dar nu ne aşteptam la o asemenea înfrângere. Nu cred că aceasta este valoarea, calitatea noastră”, a apreciat principalul formației gorjene dezamăgit de greșelile elevelor sale.

După acest duș rece Andrieș și-a încurajat elevele să treacă peste acest eșec cu capul sus pentru că echipa a avut rezultate bune până acum.

Antrenorul a avut cuvinte de mulțumire și pentru suporterii prezenți în număr neașteptat de mare și i-a invitat să susțină în continuare echipa.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: