Rivaldinho a marcat pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în fața formației Widzew Lods, ocupanta locului 3 din Polonia, într-un joc amical, al doilea susținut în cadrul cantonamentului din Antalya. Unicul gol al meciului a fost reușit de Rivaldinho.

Oltenii au disputat sâmbătă al doilea meci din stagiul de pregătire din Antalya. Partida amicală susținută împotriva formației poloneze Widzew Lods s-a încheiat cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind marcat în minutul 38, de Rivaldinho, care a trimis mingea pe lângă portar, de la 8 metri lateral dreapta, la colțul din stânga porții, după un assist al lui Cîmpanu.

În primul joc de verificare susținut pe pământ turcesc, Craiova s-a impus cu scorul de 3-1 în fața echipei Kecskemeti, ocupanta locului 2 în Ungaria.

Cel de-al treilea, și ultimul test din Antalya se va desfășura duminică, de la ora 14.00, împotriva echipei Partizan Belgrad, a doua clasată din Serbia.

După amicalul cu Partizan, Universitatea Craiova va reveni în țară urmând să debuteze în campionatul intern sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, când va evolua în Moldova, cu FC Botoșani.

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: