CSM Târgu Jiu a pierdut la scor cu Gloria Bistrița

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, scor 23-33, la pauză 11-17. Meciul care a contat pentru etapa a-12-a din Liga Florilor a adus la Sala Sporturilor peste 1000 de spectatori.

Într-o Sală a Sporturilor plină până la refuz, CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu mult mai puternica echipă din Bistrița. A fost un meci în care forța și plusul de experiență al echipei din Ardeal și-a spus cuvântul. Susținute de peste 1000 de suporteri, handbalistele lui Liviu Andrieș au început curajos meciul și au condus pe tabelă în prima partea acestuia dar până la pauză Bistrița a luat deja un avans substanțial pe tabelă, scor 11-17. Suținute fără încetare de publicul spectator de la Târgu Jiu, elevele lui Liviu Andrieș au încercat să revină în meci. Mult mai experimentată, gruparea din Bistrița și-a mărit avantajul în partea a doua și s-a impus cu 33-23. În ciuda înfrângerii, publicul spectator de la Târgu Jiu și-a aplaudat echipa pentru efortul depus, pentru determinare și pentru faptul că au luptat pentru fiecare minge.

Cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană a fost Ana Cătălina Ciolan, care a reușit 6 goluri în poarta Bistriței. O nouă evoluție remarcabilă pentru Ekaterina Dzhukeva. Portarul CSM-ului și-a trecut în cont 15 parade în acest meci.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: