Angajări fără concurs: 18 posturi vacante la o instituție din Gorj

Liber la angajări în sistemul medical! Este nevoie de personal în lupta anti-Covid, mai ales că angajații din instituțiile sanitare sunt extenuați de volumul mare de muncă.

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a anunțat că face nu mai puțin de 18 angajări. Posturile sunt fără concurs, pe perioadă determinată, doar pe bază de dosare.

Cele mai multe angajări vor fi pe posturile de asistent medical și șofer pe ambulanță.

SJA Gorj are nevoie de trei medici, specializarea medicină de familie, atât la stația centrală din Târgu Jiu, cât și la substațiile din Motru și Târgu Cărbunești.

Alte opt posturi de asistenți medicali debutanți sunt vacante la Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbunești și Turceni. Cinci dintre acestea sunt pentru stația centrală din Târgu Jiu, unul dintre posturi necesitând studii superioare.

Tot pe bază de dosare vor fi angajați și șase șoferi pe autosanitară I și II, cu activitate în regim continuu, în ture de 12 ore, inclusiv activitate de noapte și zile nelucrătoare. Două dintre posturi sunt repartizate la substațiile din Turceni și Târgu Cărbunești.

În plus, Serviciul de Ambulanță Gorj mai are nevoie și de un magaziner, cu diplomă de bacalaureat sau de absolvire a școlii generale, dar cu vechime de cel puțin 6 luni în activitate și specialitate.

Dosarele se depun în format electronic, pe e-mail, până pe data de 30 octombrie, ora 13.00, la adresa [email protected].

„În cazul în care se depun mai multe dosare, persoanele care îndeplinesc condițiile de angajare vor fi convocate pentru susținerea unui interviu la sediul instituției din Târgu Jiu. Interviul va urmări inclusiv o evaluare a cunoștințelor profesionale specifice postului pentru care se solicită angajarea”, a anunțat Constantin Mitroi, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Și Direcția de Sănătate Publică Gorj a făcut angajări fără concurs în această perioadă, posturile vizate fiind de operator date și asistent medical.

Vizualizări: 20,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: