Concurs pentru șefia unui spital din Gorj

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică.

Concursul se va desfășura la sediul spitalului, în două etape. Una dintre ele este eliminatorie, respectiv cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs.

Termenul limită de înscriere la concurs este 25 noiembrie. După verificarea dosarelor și soluționarea eventualelor contestații, urmează etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, în data de 3 decembrie.

Rezultatele finale se vro afișa pe data de 7 decembrie.

La concurs pot participa absolvenții instituțiilor de învățământ superior medical, economic-financiar sau juridic, care au susținut cursuri de perfecționare în management sau management sanitar sau au urmat un masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ.

În plus, persoanele care îşi depun dosarele trebuie să aibă cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

Candidații interesați au posibilitatea să efectueze o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical al unității sanitare.

În prezent, postul de manager este ocupat de dr. Alin Cristian Efrim. Mandatul viitorului manager va fi pe 4 ani.

Vizualizări: 2,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: