Angajări în cadrul Primăriei Târgu Jiu. Se caută 10 oameni!

Edilitara Public, societatea din subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, continuă să facă angajări! Potrivit unui anunț postat pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Gorj, în momentul de față, unitatea este în căutarea a 10 muncitori.

Conducerea societății Edilitara Public dorește să angajeze 10 lucrători pentru salubrizarea căilor publice. Pentru aceste posturi se cer studii primare. Anunțul transmis la AJOFM Gorj expiră în data de 01.11.2022.
Chiar dacă pentru unele posturi cerințele sunt minime, Edilitara reușește cu greu să găsească personalul de care are nevoie. Un exemplu în acest sens poate fi luat jobul de „prinzător de câini”, care a fost scos la concurs de mai multe ori pentru că nu se găseau persoane interesate de angajare pe o astfel de poziție.
Până pe 24 octombrie, Edilitara a avut valabil și un anunț de angajare a unei persoane pe postul de „îngrijitor câini în adăposturi”. Rămâne de văzut dacă au apărut doritori pentru acest loc de muncă, sau dacă va fi nevoie de un nou anunț de angajare.

Vizualizări: 5,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: