Angajări la Ambulanță. Se caută șoferi!

Se fac angajări la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Instituția a scos la concurs trei posturi de șofer. Toate trei sunt pentru stația centrală, din Târgu Jiu. Doritorii au nevoie de cel puțin trei ani vechime ca șofer profesionist, diplomă de Bacalaureat, diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier și cazier auto. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până pe 12 ianuarie.

Oficialii de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj fac demersuri pentru reducerea deficitului de personal și au reușit să deblocheze trei posturi de șofer. Acestea vor fi ocupate pe o perioadă nedeterminată.

Mai exact, este vorba despre: două posturi de șofer autosanitară I în cadrul Compartimentului de consultații de urgență și transport sanitar asistat, la Stația centrală Târgu Jiu și un post de șofer autosanitară II în cadrul Compartimentului de consultații de urgență și transport sanitar asistat, la Stația centrală Târgu Jiu, după cum se arată în anunțul de angajare.

Pentru a participa la concurs, doritorii au nevoie de  diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului, permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C, 6 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca șofer (conducător auto) profesionist șofer autosanitară II, pentru posturile de șofer autosanitară I, 3 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist pentru șofer autosanitara II, diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier și cazier auto eliberat de către Poliția Rutieră.      

Până pe 12 ianuarie, se pot depune dosarele de înscriere la concurs, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 20 ianuarie. Interviul este programat pe 27 ianuarie.

 

Vizualizări: 11,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: