Angajări la două instituţii de stat din Gorj

Nu doar primăriile din Gorj au început să recruteze personal în această perioadă, ci şi instituţiile de stat. Este şi cazul Consiliului Judeţean Gorj, acolo unde se caută angajarea unui consilier, dar şi al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj, care a scos la concurs posturi de şef birou,  consilier superior şi referent superior.

Cel mai râvnit post este cel scos la concurs de Consiliul Judeţean Gorj. Este vorba de un post de consilier, clasa I, grad profesional superior pentru Compartimentul Evidenţă Patrimoniu, Monitorizare Proiecte şi Servicii Comunitare de Utilităţi Publice din cadrul Direcţiei Tehnico-Economice, Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe. Concursul va avea loc în 6 iunie, când se va desfăşura proba scrisă, urmând ca proba interviului să fie susţinută în data de 10 iunie.

Şi APIA Gorj face angajări în această perioadă. Pentru centrul local de la Turceni va avea loc un concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei de şef birou. În data de 22 mai va avea loc proba suplimentară de testare a cunoştinţelor informatice şi proba scrisă, iar data interviului va fi comunicată ulterior. La Centrul Judeţean al APIA Gorj se caută personal pe funcţiile de consilier superior şi referent superior. Astăzi, 14 mai, este termenul limită pentru depunerea dosarelor. În acest caz, concursul va fi organizat în data de 28 mai când va avea loc proba scrisă, iar interviul în data de 30 mai.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: