Xonia şi Alex Velea, la Zilele Oraşului Rovinari

Săptămâna viitoare se anunţă una plină de distracţie şi voie bună la Rovinari. Asta pentru că în perioada 12-18 mai vor avea loc zilele oraşului, ediţia a XIV-a. Şi anul acesta se vor desfăşura concursuri de fotbal şi şah dar, ca de fiecare dată, cele mai aşteptate reprezentaţii sunt cele ale artiştilor de muzică uşoară. De această dată, vor concerta pentru rovinăreni Xonia şi Alex Velea.  

Pe tot parcursul desfăşurării zilelor oraşului vor avea loc concursuri de fotbal în sală, dar şi un concurs de şah. Distracţia va fi la maxim începând de sâmbătă atunci când, de la orele 20, va avea loc un program folcloric, susţinut de copiii din zonă, de la clubul copiilor. Acesta va fi urmat de dansuri moderne, iar începând cu orele 22 atmosfera va fi întreţinută de artiştii Emil Modovan (Luke) şi Irina Loghin.

Duminică, manifestările vor începe seara cu un program folcloric oferit de Grădiniţa Nr.1 din Rovinari şi Ansamblul “Petrolul” din Ţicleni, urmate de un alt program folcloric susţinut de copiii de la Şcoala Populară de Artă-Secţia Rovinari. În încheiere, începând cu orele 22, vor avea loc spectacole muzicale susţinute de Xonia şi Alex Velea.

Toate activităţile din cadrul manifestării vor avea loc pe Bulevardul Minerilor, mai puţin campionatul de fotbal care va fi organizat în sala de sport, iar concursul de şah va avea loc în sala de festivităţi a instituţiei.

Anul acesta, primăria a alocat circa 10 mii de euro pentru organizarea manifestărilor prilejuite de zilele oraşului. Autorităţile locale spun că de această dată fondurile puse la dispoziţie cu acest scop au fost mai reduse faţă de anii precedenţi. “Din păcate, bugetele austere din ultima perioadă nu ne mai permit spectacole fastuoase. Am renunţat la focul de artificii, la multe spectacole. Considerăm că este timpul să ne promovăm şi talentele şi tinerii din oraş şi din judeţ. Este un prilej de bucurie. Ne dorim o săptămână frumoasă şi sperăm ca vremea să ţină cu noi”, a declarat Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: