Angajări la mai multe școli din Gorj

Școala a început de câteva săptămâni, dar unele unități de învățământ au descoperite posturi auxiliare. Astfel, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu are nevoie de un îngrijitor cu disponibilitate la program flexibil, vechime în muncă de cel puțin trei ani și măcar studii generale. Concursul va începe pe 14 octombrie cu proba scrisă, dar dosarele de înscriere se depun până pe 10 octombrie.

Liceul Teoretic Novaci caută să angajeze un fochist. Candidații nu au nevoie de vechime, dar trebuie să aibă cursuri de fochist autorizate și legitimație ISCIR. Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 10 octombrie, iar proba scrisă este programată pe 16 octombrie.

Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu caută să angajeze paznic cu minimum zece clase și cinci ani vechime. Doritorii se pot înscrie la concurs până pe 3 octombrie, iar pe 14 vor susține o probă practică și interviul.
Şcoala Gimnazială Stăneşti caută un îngrijitor cu un sfert de normă. Sunt acceptați candidați care au opt clase și care își depun dosarele de înscriere până pe 2 octombrie. Data începerii concursului este 10 octombrie.

Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru are nevoie de un muncitor calificat. Sunt necesare studii generale, calificare profesională în unul din domeniile: instalații/mecanic/electric, experiență profesională în domeniu – cel puțin 5 ani, competențe de instalator, mecanic, electrician. Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 octombrie, iar concursul va începe pe 10 octombrie cu proba scrisă. (A.A.)

Vizualizări: 3,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: