Mrejeru i-a interzis lui Ișfan să vorbească

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Marcela Mrejeru, i-a interzis adjunctului său Ion Ișfan să mai dea declarații în presă. Ișfan fusese invitat într-o emisiune în care a vorbit despre faptul că va fi limitat numărul de clase la liceele cu promovabilitate zero la bacalaureat.

Mrejeru pare deranjată de ieșirile lui Ișfan în presă. “Nu este niciunul dintre licee în această situație. Aceasta este o declarație pe care a făcut-o domnul Ișfan fără să fie informat. Eu nu am declarat așa ceva, este declarația domnului Ișfan, care nu este purtător de cuvânt și nu avea dreptul să facă așa ceva”, a spus Mrejeru la Radio Infinit.

Ion Ișfan a confirmat la același post de radio că i s-a cerut să nu mai facă declarații în presă. “Vorbiți cu doamna Mrejeru, a zis că nu poate să vorbească decât domnia sa ori purtătorul de cuvânt”, a spus Ișfan. “Vă dați seama că nu am voie să vorbesc”, a adăugat acesta.

Ion Ișfan a fost inspector școlar general înaintea lui Mrejeru, după care a devenit adjunct. Mrejeru a recunoscut de la început că nu l-a vrut în echipă. (A.A.)

Vizualizări: 2,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: