Angajări la Prefectura Gorj

Instituţia Prefectului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe  perioadă  nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de șef birou, gradul II – Biroul Financiar Contabilitate, Administrativ și Achiziții Publice, din cadrul Serviciului Informare, Relații Publice, Secretariat, Apostilă, Financiar Contabilitate, Administrativ și Achiziții Publice.

Postul cu o denumirea foarte lungă impune studii superioare pe științe economice, master și cel puțin 5 ani vechime. Candidații trebuie să dețină certificatul de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi.

Concursul va fi 07 octombrie 2019, ora 10:30 - proba scrisă, dar dosarele de înscriere trebuie depuse până pe 23 septembrie.

Un alt post vacant la Prefectură este cel de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior. Și aici este nevoie de studii superioare în specialitate și vechime în muncă de 7 ani. Proba scrisă va fi pe 14 octombrie 2019, ora 10:30, data limită a depunerii dosarelor fiind tot 23 septembrie. (A.A.)

Vizualizări: 3,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: