Caută bani pentru canalizarea din Vîrț

Rovinărenii care locuiesc în cartierul Vîrț ar putea avea canalizare funcțională în câteva luni. Autoritățile încearcă să obțină bani europeni pentru aceste lucrări și, dacă nu vor reuși, vor aloca fonduri din bugetul local. Această ultimă variantă va veni însă cu un termen de execuție mai lung pentru că este nevoie de sume importante de bani pentru finalizarea acestor lucrări.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a anunțat că se încearcă atragerea unor fonduri europene pentru realizarea canalizării din cartierul Vîrț. “Depunem proiectul să obținem finanțarea pentru canalizarea din Vîrț. Dacă nu vom obține finanțarea, vom face un program multianual și vom face din bugetul loc. În câteva luni, ne apucăm de treabă acolo”, a transmis Filip.

Nu este singura lucrare ce o au în plan autoritățile spre sfârșitul acestui an. „Avem în plan să extindem parcul central și să facem o zonă de agrement modernă.  În ceea ce privește parcările, lucrăm deja la o parcare unde avem blocurile ANL și mai avem încă patru parcări care vor începe în câteva luni de zile”, a mai anunțat Robert Filip, la Tele3.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: