Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajări la stat, pe ultima sută de metri

Mai sunt doar câteva zile până când se va spune „Stop!” angajărilor la stat! În perioada 1 iulie-31 decembrie 2022, angajările în instituțiile satului vor fi înghețate. Pentru că legea permite concursurilor deja începute, să fie finalizate, numeroase instituții publice din județul Gorj, au anunțat recrutări pe ultima sută de metri.

Reprezentanții Guvernului au anunțat că este nevoie de o astfel de măsură pentru că a crescut simțitor numărul de angajați la stat. De exemplu, comparativ cu luna decembrie 2019, în aprilie 2022 sunt cu aproape 30.000 de posturi, în plus, ocupate în autoritățile și instituțiile publice. Evident, au crescut și cheltuielile, iar Guvernul vrea să stopeze acest fenomen. Numai că, pe ultima sută de metri, se organizează concursuri. În județul Gorj, numeroase primării au anunțat recrutări de personal. De exemplu, în momentul de față, nu mai puțin de 7 primării au anunțuri de angajare personal.


La fel procedează și alte instituții publice. Site-ul destinat publicării anunțurilor de angajări la stat, este plin de postări din partea școlilor și a spitalelor din județul Gorj, care profită de ultimele zile în care își pot mări numărul de angajați.

Vizualizări: 7,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: