Locuri de muncă în străinătate

AJOFM Gorj anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate că în această perioada prin serviciul EURES sunt disponibile 10 posturi de șoferi autobuz în Italia, la Roma, oferite de Consorțiul TPL Roma.

Persoanele interesate pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă trebuie să fie înregistrate pe platforma EURES TMS cu un CV complet în limba engleză. Alte cerințe specifice: permis de conducere clasa D, certificare CQC - Driver Certificate of Professional Competence, cunoștințe de limba italiană, nivel minim A2.

Salariul minim brut anual oferit este de aproximativ 23.164 euro. Lunar salariul  variază în funcție de plățile suplimentare care reprezintă indemnizații pentru tura de noapte.

Pentru a participa la selecție, persoanele interesate trebuie să fie înregistrate pe EURES-TMS, pe platforma: https://euresmobility.anpal.gov.it/.CV-ul inserat trebuie să fie scris în limba engleză și completat în toate câmpurile.

După înregistrare, se trimite un e-mail la jobmobility@cittametropolitanaroma.it (către Matias Marogna). Doar candidați înscriși, cu CV complet și care corespund cerințelor vor fi contactați pentru selecție. Termenul limită pentru aplicare este 01.07.2022.

Consorțiul Roma TPL a fost înființat în anul 2000 cu scopul specific de a furniza servicii de transport public rutier, în principal pentru liniile periferice ale orașului metropolitan Roma.

Persoanele care doresc informații suplimentare sau să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, telefon 0253211568.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: