Angajat CEO: Calculăm fiecare leu, iar politicienii fac contracte de milioane de euro

Minerii gorjeni se plâng de condițiile din cariere, dar și pentru faptul că salariile nu corespund cu volumul muncii pe care o prestează. Unii dintre ei acuză politicienii că au făcut contracte de milioane de euro pe spatele Complexului Energetic Oltenia.

Salariile angajaților de la CE Oltenia au constituit tot timpul subiectul unor discuții destul de aprinse în spațiul public, creând nemulțumiri.

Minerii sunt revoltați că leafa pe care o câștigă este prea mică, iar politicienii se bucură de contracte cu companiile statului român. ”Stăm să calculăm fiecare leu în parte și să ne gândim cine a mai ieșit la pensie, poate salariul lui va fi împărțit. Dacă ne uităm la contractele făcute cu firmele politicienilor, vedem că este vorba despre milioane de euro. Clasa politică nu a fost votată pentru a face contracte cu companiile de stat, ci să facă ceva pentru CEO, să nu ne mai certăm pentru fiecare leu la salariu. Ni se spune că este greu, ne-am săturat. De la începutul anului și până acum am văzut numai contracte cu această companie. Pentru ala care-și rupe cârca nu ai, dar pentru contracte sunt bani”, a spus unul dintre angajații CE Oltenia, la Tele 3.

Acesta făcea referire la contractele familiei deputatului PNL Gorj Dan Vîlceanu, despre care presa a scris în ultima vreme.

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: