Angajați de la Termocentrala Paroșeni, alături de minerii de la Târgu Jiu

Mai mulți salariați ai Termocentralei Paroșeni din Valea Jiului au venit în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru a protesta alături de colegii lor de la Gorj. Oamenii spun că au venit să îi susțină și să le mulțumească celor care au protestat mai bine de 5 luni.

”Am venit de la Termocentrala Paroșeni pentru a susține colegii de la CEO, care de 5 luni sunt zi de zi în Piața Prefecturii. Suntem mai puțini, mai ales că sunt colegi care lucrează și ajungem mai greu aici. Am reușit să venim 10 oameni, tocmai pentru a-i susține și a mulțumi celor care protestează mereu. Sperăm să se rezolve ceea ce trebuia să se rezolve de mult timp. Și noi ne încadrăm în acest proiect”, a spus Marius Șchiopu.

Angajatul spune că nu s-a făcut nimic până acum și din cauza unor lideri de sindicat. De asemenea, o parte din vină o au și administrațiile care s-au succedat, mai spune Șchiopu.

”Mare parte din vină o au liderii care au fost până acum, dar și administrațiile care s-au succedat. Totul a fost și este orchestrat politic. Oamenii au fost mulțumiți că au un loc de muncă, din păcate, și nu au ieșit în stradă să își ceară drepturile cu adevărat”, a mai declarat salariatul de la Termocentrala Paroșeni.

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: