Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Boza confirmă concedierile de la Husnicioara

Şaptezeci de salariați ai CE Oltenia de la Cariera Husnicioara vor fi disponibilizați colectiv, pe lângă cei care au depus cereri de plecare voluntară sau care îndeplinesc condițiile de prepensionare. Pentru că CE Oltenia nu a reușit să reducă din personalul TESA de la această unitate, mulți dintre cei vizați optând pentru alte posturi în carieră, administrația companiei trece peste înțelegerea cu sindicatele, parafată în actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă, și disponibilizează și alte categorii de personal. Chiar și așa, managerul Sorin Boza a spus că nu înțelege de ce sindicaliștii de la cariera mehedințeană amenință cu judecata. „Mă minunez”, a afirmat Sorin Boza, la Radio Infinit.

Paul Constantinescu, liderul sindical de la Cariera Husnicioara, a făcut demersuri la Prefectura Mehedinți și Federația Energetica pentru a sesiza Ministerul Energiei în privinţa acestei probleme. Ca să liniștească spiritele, managerul CE Oltenia garantează că unitatea nu  va fi închisă. „Din păcate, nu putem să mai ținem același număr de personal ținând cont de producția de anul trecut care este incredibil de mică pentru carieră (...). Nu vorbim de o oprire de activitate, nu vorbim de o închidere, sunt doar vorbe pe care le aruncă diferiți oameni, specialiști, în ghilimele, care doar vor să inflameze spiritele. Vorbim doar de o reducere de capacitate”, a mai spus managerul CE Oltenia. 

Vizualizări: 2,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: