Angajaţii Primăriei Motru merg la cursuri. Cât e bugetul!

Angajaţii de la Motru merg la cursuri în această vară. 400 de mii de lei, bani din bugetul primăriei, se vor cheltui cu aceste cursuri de calificare profesională. La formare vor putea lua parte şi consilierii locali aflaţi la primul mandat.

Contractul va fi semnat în câteva zile, a anunţat viceprimarul din Motru, Cosmin Morega: „În această perioadă, se va semna un contract cu o valoare de aproximativ patru miliarde de lei (n.r. lei vechi) pentru această calificare profesională a personalului, cât şi a consilierilor locali. Este binevenită. 40 de angajaţi vor putea să beneficieze de aceste cursuri. Consilierii locali, mai ales cei care nu au mai fost în Consiliu şi nu au mai participat la astfel de cursuri, vor putea să meargă”.

Locaţia unde se vor desfăşura cursurile de formare profesională încă nu a fost stabilită. „Cel mai important, din punctul meu de vedere, este că se va obţine un certificat de calitate, ISO 9001 pentru administraţie publică de către Primăria Motru. Este un lucru important, este un lucru bun. Măcar se mai mişcă ceva”, a spus viceprimarul la Accent TV. (M.M.)

Vizualizări: 3,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: