Blocurile din Motru, izolate termic de firma primăriei

Conducerea Direcţiei Publice Motru a mai găsit o modalitate de a-şi creşte veniturile. Mai exact, muncitorii societăţii Consiliului Local se ocupă acum şi de izolarea termică a blocurilor. Directorul Tudor Dobrică spune că ar oferi mai multe servicii, dacă ar avea banii necesari să investească în echipamente.

Direcţia Publică Motru face lucrări de anvelopare a blocurilor, prin încheierea de contracte direct cu proprietarii persoane fizice. „Avem o secţie de construcţii. Am încercat să aducem bani şi din alte surse, nu numai din cele ale primăriei. Avem lucrări de anvelopări în municipiul Motru, facem cu oamenii direct. Omul face o cerere, facem un contract, lucrarea se face în maximum 3-4 zile. Avem schele, meseriaşi foarte buni. Se dă un avans de 30%, iar după recepţia lucrării se plăteşte restul de bani. Am avut această secţie şi anul trecut, dar a fost cam spre final, dar acum am luat-o din primăvară şi lucrăm din plin. Avem foarte multe cereri”, a declarat Tudor Dobrică, directorul Direcţiei Publice Motru.

Direcţia Publică Motru ar putea oferi şi alte servicii, dar totul se rezumă la bani. Pentru că nu şi-au încasat banii de la Primăria Motru, pentru ridicarea gunoiului din satele aparţinătoare oraşului, societatea nu dispune de banii necesari pentru astfel de modernizări. „Vrem să facem anumite extinderi, dar toate cer o anumită investiţie, o anumită dotare. Degeaba vreau eu să fac o vulcanizare, de exemplu, dar îmi trebuie 50-60 mii lei. Pot să fac orice, dar e vorba de nişte bani pe care trebuie să-i investeşti la început. Poţi să faci o mini-secţie de termopane, mai multe, idei sunt, dar toate se fac cu bani”, a explicat directorul Direcţiei Publice Motru.

Reprezentanţii Direcţiei spun că nu vor sista activitatea de ridicare a gunoaielor, având promisiuni din partea autorităţilor motrene că vor primi o parte din sumele restante.

Vizualizări: 3,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: