Concurs amânat pentru CSM. Romanescu: Cineva l-a minţit pe Gorun

Primarul Marcel Romanescu reacţionează după declaraţiile acide ale celor de la Universitatea „Constantin Brâncuşi”. Edilul susţine că nu vrea ca viitorul Club Sportiv Municipal să intre în concurenţă cu actuala echipă de handbal, aşa că nu va înfiinţa o grupare de handbal la noul club. În plus, nici echipe de baschet ori atletism nu vor fi înfiinţate, ci vor fi încheiate parteneriate cu cele existente la nivelul judeţului Gorj.

Marcel Romanescu susţine că preşedintele Senatului UCB, Adrian Gorun, ar fi fost dezinformat când i s-a spus că Primăria Târgu Jiu are în plan înfiinţarea unei echipe de handbal. „Declar de şase luni că acolo unde avem deja entităţi create nu facem altceva decât să creăm nişte parteneriate. Eu nu ştiu cine l-a minţit pe domnul preşedinte Adrian Gorun, dar cineva sigur l-a minţit, pentru că am văzut o declaraţie în care spune că nu înţelege poziţia primăriei”, a declarat Romanescu la Sud FM.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul altor echipe sportive deja existente. „Cel puţin pe handbal, baschet şi atletism, unde sunt deja entităţi, ce rost are să intrăm în competiţie cu acele entităţi? Din punctul meu de vedere, colaborarea cu UCB, cu ACS, este binevenită. Nu vreau competiţie. Acolo unde vreau ramuri noi, le pot înfiinţa, însă dacă sunt solicitări, atractivitate pentru acele ramuri”, a mai spus primarul.

În plus, Romanescu s-a şi gândit cine va fi persoana care să conducă interimar clubul sportiv. A refuzat însă să dezvăluie şi un nume: „Voi amâna concursul. Nu-l voi anula. Totul până la clarificările date de Guvern. Dacă vom primi Clubul Sportiv Pandurii cu tot ce are, cu patrimoniu, nu are rost să mai înfiinţăm altă structură paralelă. Atunci mă bazez pe acel club şi voi delega funcţia de director unei persoane care să o coordoneze pe şase luni de zile. Am în vedere un antrenor din Târgu Jiu, însă nu vreau să-i dau numele în acest moment”.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: