Angajaţii UEF Motru participă la construcţia Mall-ului

Circa 15 angajaţi ai Uzinei de Execuţie Foraje (UEF) Motru au fost detaşaţi la Târgu Jiu de către conducerea unităţii. Aceştia lucrează la partea de construcţie a noului centru comercial din municipiu, Shopping City Mall Târgu Jiu, realizat de o companie sud-africană. Prestează activitate acolo de circa 3 luni şi vor continua în acest fel până ce lucrările vor fi finalizate.

Chiar dacă unitatea execută lucrări de foraje, se pare că şi-a mărit sfera de activitate şi angajaţii au fost puşi să presteze şi activitate ce ţine de partea de construcţii. Cel puţin aceşti salariaţi ai UEF Motru au de lucru, ar putea spune ceilalţi angajaţi ai uzinei până la 130, câţi sunt în total, care nu prea au activitate în această perioadă. „Avem oameni pe la Mall, 10-15 oameni lucrează zilnic acolo. Participă la lucrările de construcţii. Vor lucra acolo până ce se finalizează lucrările. Sunt detaşaţi acolo încă din luna aprilie, e a treia lună”, a declarat Ilie Petrescu, directorul UEF Motru.   

Prea mult de lucru nu vor mai avea la noul centru comercial, asta pentru că până în toamna acestui an lucrările trebuiesc finalizate.

Uzina se află în momentul de faţă într-o situaţie delicată, asta pentru că lucrările contractate pentru următoarea perioadă sunt puţine şi nu aduc venituri prea mari la bugetul unităţii.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: