Angajații unei primării din Gorj au strâns gunoaiele după culegătorii de ciuperci

Au împânzit pădurile să culeagă ciuperci, dar au lăsat în urma lor grămezi de gunoaie. A  fost nevoie de o acțiune de ecologizare pentru a salubriza pădurea ce este străbătută de D.J. 674 A- Țicleni – Brătuia – Târgu-Jiu pe raza orașului Țicleni.

Acțiunea a fost demarată la inițiativa primarului din Țicleni, nemulțumit de ce au lăsat culegătorii de ciuperci în urma lor. ”Natura ne oferă toate resursele de care am avea noi nevoie, dar  toate acestea pălesc când te cobori din mașină și începi să iei la pas pădurile. Gunoaie împrăștiate peste tot de cei care au cules ciuperci pentru consum propriu sau pentru a le vinde și au reuși să mai strângă un bănuț. Angajații Primăriei orașului Țicleni, alături de primar au arătat că le pasă și cu mănuși în mână și saci pentru gunoi, au ieșit pentru a salubriza. În urma acțiunii, numeroase grămezi de deșeuri au fost adunate”, a anunțat primarul din Țicleni, Radu Constantin.


Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare și funcționarii primăriei Țicleni fac un apel la voluntari să se alăture în aceste acțiuni unde sunt invitați să participe și culegătorii de ciuperci.

Galerie foto




Vizualizări: 2,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: