Angajatorii maghiari caută şoferi de camion

Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă şi deţin o diplomă de şofer pot opta pentru unul dintre zecile de locuri de muncă puse la dispoziţia lor de o societate din Ungaria.

Maghiarii caută să angajeze şoferi de camion. Cei care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, la sediul din Târgu Jiu. „Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES oferă  75 locuri de muncă vacante în Ungaria, pentru şofer camion internaţional la societatea Gartner Intertrans Hungaria KFT. Persoanele care doresc sa aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să deţină minim 1 an experienţă în spaţiul Uniunii Europene, carnet de conducere (gr.C si E),  tahograf digital şi diplomă de calificare ca şofer. Cunoaşterea unei limbi străine constituie avantaj, dar nu este obligatorie”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtător de cuvânt AJOFM Gorj.

Salariul oferit de angajatorii maghiari pentru un şofer de camion este de 98.000 forinţi pe lună, la care se adaugă şi alte beneficii. Contractul de muncă este pentru perioadă nedeterminată. (A.P.)

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: