Scandalul dintre Coco şi Bianca, relatat în presa din 2004

Târgujianul Coco Păun este de mai bine de o săptămână cel mai mediatizat personaj din emisiunile mondene. Cunoscut cândva ca un temut lider al lumii interlope, dar fără a fi implicat în scandaluri în ultimii ani, Coco Păun a fost adus în atenţia presei de fosta iubită Bianca Drăguşanu, care a povestit cum a fost maltratată şi a arătat semnele terifiante pe care le are şi acum, după aproape zece ani, pe picioare. Păun a făcut o singură declaraţie publică în ultimele zile, în care s-a declarat nevinovat şi a povestit că Bianca era cea care transformase totul în obsesie.

Interesant este că Gazeta de Sud a relatat în ediţia din 6 martie 2004 episodul în care Bianca Drăguşanu a fost bătută şi pe care vedeta îl povesteşte abia acum, după 10 ani. „De 1 martie, Păun a invitat-o pe Anca Bianca Draguşanu la Târgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata, care are 22 de ani, s-a ales cu o bătaie zdravănă din partea lui Păun. Pentru a evita un scandal, fata a fost pusă într-un taxi în Târgu Jiu şi dusă la Petroşani, unde s-a şi internat în spital. Când părinţii au văzut în ce stare este fiica lor, au decis să anunţe poliţia. O echipă de poliţişti din Petroşani a mers la spital pentru a-i lua declaraţii Ancăi Drăguşan.
Fata a spus cum a fost agresată de Coco Păun de mai multe ori. Iniţial, nu a dorit să depună plângere, însă părinţii au insistat, după ce Păun a venit la spital si a ameninţat-o pe tânără că-i va face şi mai mult rău dacă nu se va externa”, este o parte din relatarea Gazetei de Sud din 2004. Ziarul menţionează că Păun era la acea vreme eliberat condiţionat. În plus, relatează cum Coco Păun s-a urcat atunci pe unul din tunurile amplasate la acea vreme pe podul Pasarelei şi a ameninţat că se aruncă. „El a cerut ca la faţa locului să vina fosta sa soţie si presa. După ce a aşteptat o oră, timp în care nu a venit nici o persoană dintre cele solicitate, Păun a renunţat la protest”, a relatat Gazeta de Sud.

Păun: Anul trecut am ieşit la restaurant

După ce cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută de impresar şi a povestit totul la televizor, Bianca Drăguşanu a decis să povestească şi ea episodul din trecutul său. Numai că a făcut asta zile în şir, pe toate posturile de televiziune, iar la un moment dat Păun i-a dat o replică la Canal D. Replica a bulversat-o pe Bianca Drăguşanu, care s-a simţit din nou victimă, inclusiv a opiniei publice.

Iată o parte din apărarea târgujianului Coco Păun. "Nu am bătut-o niciodată în viaţa mea, aşa cum spune ea. Te poate cineva ţine legat de un calorifer de 4 kilograme? Oricum, dacă cineva îţi face aşa ceva, mai stai de vorba vreodată cu el în viaţa ta? Daca am fost aşa de rău de ce mă suna să iasă cu mine la restaurant, să îmi povestească de iubiţii ei? Eu ştiu totul despre ea...Atunci când am vrut să mă despart de ea, şi-a tăiat venele...Am mai vrut o dată, la început să mă despart de ea şi ea a tras de volan şi era să intrăm sub un TIR. A zis că eu nu o să reuşesc niciodată să mă despart de ea. Că ori cu ea, ori cu altcineva niciodată! M-am despărţit de ea, a plecat la Petroşani şi şi-a luat hainele ei, dar le-a luat şi pe ale mele. Le-a purtat la Călan patru sau şase luni de zile şi toată lumea ştie acest lucru. Uita că dorea să se arunce de la balcon de zeci de ori, de câte ori mă despărţeam de ea. Ştie lumea din Călan şi din zona. (…)De ce s-a mai întâlnit cu mine de o grămada de ori? Îmi aducea toate revistele în care apărea şi îmi mulţumea că datorita mie a ajuns unde a ajuns. Anul trecut m-am întâlnit cu ea ultima oară, am ieşit la restaurant cu ea. Era cu Adi Cristea, când a avut el meci la Târgu Jiu, eu i-am făcut rost de bilete la lojă", a fost punctul de vedere pe care Coco Paun l-a expus la Kanal D.

Bianca, apărată de părinţi

Tatăl Biancăi, Radu Drăguşanu, a fost ieri la Happy Hour, pe ProTV, pentru a-i lua apărarea fiice. El l-a caracterizat pe Coco drept un „băiat periculos”, căruia i-a cerut să-i lase fiica în pace. „Ea e fata mea şi te rog să fii om cu ea. Aşa am încercat să-l sensibilizez, dar pe cine să sensibilizez?!”, a mărturisit Radu Drăguşanu, acesta spunând că Bianca nu se plângea niciodată de bătăile primite. El a menţionat chiar că fiica sa mergea „pe ascuns” la spitalul din Petroşani pentru a-şi trata rănile cu care se alegea după „corecţiile” fizice primite, ascunzându-le părinţilor chinurile de care avea parte. „Chiar dacă o femeie îţi face rău, trebuie s-o respecţi în continuare, nu să dai cu bocancul în ea să-i rupi tibia”, a spus tatăl Biancăi, acesta declarând şi că l-a iertat pe Coco pentru faptele sale pentru că, altfel, ar fi depus plângere la Poliţie şi alta ar fi fost soarta gorjeanului. „Dacă eu aş fi fost pe sfert nebun cât e el sau ce o fi el, nu ne mai întâlneam azi faţă în faţă. Ce ar fi făcut el dacă fata lui ar fi fost ologită de unul ca el?” a întrebat tatăl Biancăi, după ce aceasta a făcut public faptul că are probleme grave de sănătate la picioare, după ce, cu un deceniu în urmă, Coco i le-ar fi zdrobit fără milă.

Mama Biancăi a povestit un episod din multele trăite de Bianca: "Am trimis-o să ducă gunoiul şi nu a mai venit acasă. A smuls-o de păr şi a dus-o în maşina. Nu vă închipuiţi cum arăta atunci când am ajuns la spital. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că trăieşte”.

ACUZAŢII GRAVE

“De ziua mea m-a bătut. A fost și arestat. M-a ținut și sechestrată, legată de calorifer, fără apă și fără mâncare. Ajunsesem să am 48 de kilograme. Cam doi ani a durat. Într-o dimineaţă am ieşit cu căţelul afară şi el a sărit dintr-un tufiş, mi-a pus mâna la gură şi m-a dus în Petroşani. M-a sechestrat şi m-a dus la o cabană. M-a ţinut acolo două-trei zile. La un moment dat, după câteva zile în care am implorat milă la unul dintre angajaţii lui, am putut să scap. Unui angajat i-a zdrobit degetele în faţa mea, cu un par”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit cancan.ro.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: