Anna Lesko, Corina şi Deep Central, la zilele municipiului Motru

Sfârşitul acestei luni se anunţă unul plin de distracţie şi voie bună la Motru. În perioada 31 mai-1iunie vor fi organizate zilele municipiului iar autorităţile locale au pregătit un program diversificat pentru cetăţenii din zonă şi nu numai. Nume mari ale muzicii româneşti vor întreţine atmosfera în cele 3 zile de desfăşurare a manifestărilor. Este vorba de Lavinia, Matteo, Deep Central, Anna Lesko, Corina şi Mandinga.

Circa 125 mii lei este suma pusă la bătaie de administraţia locală din Motru pentru manifestările prilejuite de zilele municipiului. “Cu acest prilej se vor desfăşura şi anumite activităţi care au prins foarte mult la cetăţeni în anii anteriori. Este vorba de concursuri de table, de şah, de fotbal, de lupte, la care participă atât cetăţeni din Motru cât şi din alte zone ale ţării. Se vor acorda diplome, premii în bani şi în echipamente sportive”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru. 

Manifestările organizate de zilele municipiului vor debuta în data de 30 mai, la ora 11, cu deschiderea oficială a evenimentului, iar între orele 17 şi 23 vor avea loc spectacole folclorice susţinute de Clubul Elevilor din Motru şi Ansamblul profesionist “Doina Motrului”, urmate de recitaluri de muzică uşoară ale soliştilor Lavinia şi Matteo. Sâmbătă, 31 mai, între orele 17 şi 19 va avea loc un spectacol divertisment organizat de Casa de Cultură şi instituţiile de învăţământ de pe raza municipiului, urmat de festivitatea de premiere a câştigătorilor la concursurile organizate cu ocazia zilelor municipiului , dar şi a sportivilor şi olimpicilor care au reprezentat oraşul la diverse concursuri naţionale. Începând cu ora 19.30 va avea loc un spectacol de muzică populară susţinut de artiştii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Seara se va încheia cu un spectacol susţinut de Deep Central şi Anna Lesko.

Surprize pentru copii de 1 iunie

În cea de-a treia zi a manifestărilor, pe data de 1 iunie, vor fi organizate mai multe acţiuni care îi vizează în special pe cei mici. Între orele 16 şi 20, copiii vor putea asista la o piesă de teatru. Vor primi din partea organizatorilor baloane modelabile şi vor putea opta şi pentru “face painting”. Seara se va încheia cu un recital de muzică uşoară susţinut de Corina şi Mandinga. În încheiere va avea loc şi un foc de artificii.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: