Anna Lesko şi Andreea Bălan, la zilele oraşului Ţicleni

Weekend-ul viitor se anunţă unul plin de distracţie şi voie bună la Ţicleni. Asta pentru că în perioada 29-31 mai vor avea loc “Zilele oraşului Ţicleni”. Anul acesta vor concerta pentru publicul din Ţicleni numeroşi artişti ai momentului precum Andreea Bălan, Anna Lesko, Lavinia şi trupa, dar şi Like Chocolate. Mai mult decât atât, la sfârşitul săptămânii viitoare va avea loc şi prima ediţie a festivalului-concurs „La poalele cetăţii”.     

Zilele oraşului Ţicleni vor debuta vineri, 29 mai. Toate manifestările au fost programate să aibă loc pe stadionul din oraş. Seara va concerta Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, juniorii trupei Triton, respectiv Oana şi Alex, iar organizatorii promit şi o surpriză în încheierea programului din prima zi a manifestărilor. Sâmbătă va concerta formaţia Triton în deschidere, după care urmează interpreta Mariana Ionescu, urmată de un spectacol oferit de fetele de la Like Chocolate, dar vedeta Anna Lesko. În ultima zi de sărbătoare, duminică, 31 mai, vor concerta Cristi Bănăţeanu şi Marius Măgureanu de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, urmat de un spectacol oferit de Lavinia şi trupa sa. Ultima care va urca pe scena din Ţicleni este Andreea Bălan. La ora 23 va începe spectacolul artificiilor.

Festivalul „La poalele cetăţii”, la prima ediţie

La Ţicleni va fi organizat pentru prima dată şi un festival-concurs de folclor. Câteva zeci de artişti, grupuri de artişti şi ansambluri din judeţ se vor duela pentru trofeul festivalului. Cei interesaţi se mai pot înscrie şi acum la acest concurs. Câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome şi medalii. „Avem prima ediţie a Festivalului „La poalele cetăţii”, care se desfăşoară pe 30 mai, începând cu o paradă a ansamblurilor participante, din faţa Casei de Cultură. Se vor deplasa pe stadionul oraşului unde va avea loc concursul propriu-zis. Vor fi solişti vocali, grupuri vocale, dansuri populare sau grupuri instrumentale, fiecare cu ce se înscrie”, a declarat Cristina Negreanu, reprezentant al Casei de Cultură din Ţicleni.

PROGRAM

Pe 31 mai se va sărbători anticipat şi Ziua copilului. Vor fi organizate şi concursuri de desene pe asfalt, iar pe stadion va fi pusă în scenă o piesă de teatru a Teatrului de păpuşi Pinocchio. De asemenea, vor avea loc manifestări cultural-artistice şi sportive oferite de unităţile şcolare din localitate, ansamblurile locale şi clubul de karate. Primarul Constantin Radu spune că va premia toţi copiii care vor lua parte la acest program.              

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: