Anton, dat la Steaua pe Răduţ şi nişte bani

Antrenorul Stelei Costel Gâlcă nu a renunţat la ideea de a-l aduce pe mijlocaşul Pandurilor, Paul Anton, în Ghencea. Pandurii vrea fie un milion de euro pentru Anton, fie pe Mihai Răduţ şi o sumă de bani, scrie gsp.ro.

Clubul Pandurii vrea peste un milion de euro pentru un transfer definitiv al lui Paul Anton. Tranzacţia s-ar putea face şi dacă Steaua l-ar ceda pe Mihai Răduţ pandurilor, dar şi o sumă de bani. Mihai Răduţ ar fi un jucător dorit de Petre Grigoraş, cei doi colaborând şi în urmă cu doi ani la Târgu Jiu. Răduţ a intrat în ultimul sezon de contract cu Steaua şi ar putea fi cedat definitiv la Pandurii, în schimbul lui Anton. Clubul vrea şi clauze prin care primeşte procente la revânzare, după modelul Chiricheş şi Pintilii.

Mijlocaşul Paul Anton spune însă că se simte excelent la Târgu Jiu. „Eu am încredere că cei care suntem aici suntem un grup valoros şi putem să facem o figură frumoasă în sezonul următor. (...) Momentan mă gândesc la Pandurii Târgu Jiu. Totdeauna m-am simţit excelent aici, mă simt la fel de bine, la fel de motivat. Zvonurile care apar mă fac să muncesc mai mult şi să-mi doresc mult mai mult să demonstrez că merit să prind un transfer“, a declarat Paul Anton la Radio Târgu Jiu.

3 milioane de euro a încasat Pandurii de la Steaua în urma transferurilor şi a procentelor la revânzare pentru Chiricheş, Pintilii şi Gabi Matei

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: