Anton nu a acceptat salariul oferit de Steaua

Înţelegerea dintre Steaua şi Pandurii pentru transferul lui Paul Anton la echipa din Ghencea a durat câteva ore, iar jucătorul a plecat în Olanda în stagiul de pregătire al gorjenilor. Potrivit presei centrale, impresarul lui Anton, Lucian Marinescu, l-a sfătuit să refuze, dar nici Anton nu ar fi fost de acord cu un salariu de 8.500 de euro.

Vineri, managerul Stelei Valeriu Argăseală a declarat că s-a ajuns la o înţelegere cu Pandurii pentru Paul Anton. Presa centrală a relatat că Anton ar fi fost sfătuit de impresar să nu accepte pentru că are şansa să prindă un contract în străinătate. Anton intră în iarnă în ultimele luni cu Pandurii şi ar putea pleca liber de contract. Nu e prima dată când un fotbalist impresariat de Lucian Marinescu nu ajunge la Steaua. În 2012, clubul Pandurii se înţelesese cu Gigi Becali pentru transferul mijlocaşului Alexandru Maxim, dar când a fost vorba ca jucătorul să accepte, acesta a refuzat. Ulterior, Maxim a ajuns în Germania la VfB Stuttgart.

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a declarat că în acest moment Anton nu are nici o ofertă din străinătate. De asemenea, Paul Anton ar fi cerut un contract şi nişte clauze pe care Gigi Becali nu ar dori să i le acorde. Dacă se încheia contract cu Steaua, în schimbul lui Anton Pandurii primea un jucător, Ionuţ Neagu, 250.000 euro şi 25% dintr-un eventual transfer în străinătate. „Cluburile s-au înţeles, dar eu nu m-am înţeles cu nimeni. Poate că nu sunt dorit atât de tare acolo. Sunt nişte negocieri. Eu propun, ei au dreptul să accepte sau nu. Nu s-a pus niciodată problema că nu vreau să vin la Steaua. Respect foarte mult această echipă, însă până la un transfer mai e mult. Perioada de transferuri abia a început. Deocamdată mă gândesc, doar că trebuie să mă pregătesc foarte bine", a declarat Anton în presa sportivă. Conform surselor GSP, Paul Anton a refuzat o ofertă de 8.500 de euro lunar, dorind 10.000 de euro pe lună.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: