Medalii la box pentru juniorii din Gorj

Doi boxeri au adus Cupa României în Gorj, iar alţi patru au obţinut medalii de argint şi bronz. La competiţia desfăşurată, week-endul trecut, la Brăila au participat 114 boxeri de la cluburile din ţară, însă sportivii de la Clubul Pandurii şi cei de la Jiul Rovinari au reuşit să câştige puncte, întrecându-şi adversarii.

Judeţul Gorj a fost reprezentat la competiţia de la Brăila de 3 boxeri de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu şi 4 boxeri de la Clubul Sportiv Jiul Rovinari. În urma întrecerilor, gorjenii au obţinut două medalii de aur, una de argint şi trei de bronz. David Andreaş, unul dintre boxeri ai Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, antrenat de Leontina şi Ninel Geică, a obţinut medalia de aur, la categoria 38,5 kg, învingându-şi adversarii din Ploieşti, Timişoara, Brăila şi Craiova.

Pe locul al II-lea la categoria 41,5 kg s-a clasat Ciprian Bobirci, de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, antrenat de Doru Neamţu. Cele mai multe medalii au fost aduse în Gorj de boxerii de la Clubul Sportiv Jiul Rovinari, pregătiţi de antrenorul Marius Nicu: medalie de aur - Nicolae Mişcodan, categoria 62 de kilograme şi trei medalii de bronz: Orlando Ţăran, categoria 34 de kilograme; Ion Diaconu, categoria 65 de kilograme şi Flavius Verşoiu, categoria 76 de kilograme.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: