Antonescu: Morega a adus un minus de imagine pentru PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi pentru MEDIAFAX, că Dan Ilie Morega şi-a dat demisia din partid pentru că urma să fie destituit, luni, din funcţia de lider la PNL Gorj, precizând că, deşi Morgea a adus totdeauna un minus de imagine partidului, este o pierdere ca orice plecare.

Întrebat dacă Dan Ilie Morega este o pierdere pentru partid, Crin Antonescu a menţionat că liderul PNL Gorj a fost totdeauna un minus de imagine pentru liberali, dar a precizat că, trecând peste toate lucrurile negative, Dan Ilie Morega a fost un om care a muncit nişte ani pentru partid şi este o pierdere ca orice plecare.

"Morega nu a avut niciodată o imagine prea bună, el a fost un minus de imagine totdeauna pentru PNL. Cu toate astea, e un om care a muncit nişte ani şi el din punct de vedere organizatoric şi pentru lucrul ăsta eu cred că nu trebuie trebuie să-l scăpăm din vedere. Orice plecare a cuiva e o pierdere, dar cred că pentru organizaţia Gorj e o şansă de dezvoltare pe care el a blocat-o", a conchis liderul PNL.

Deputatul Dan Ilie Morega şi-a anunţat, joi, demisia din PNL, susţinând, într-o conferinţă de presă, că nu are nicio înţelegere cu un alt partid.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: