Antonescu: Morega şi-a dat demisia pentru că urma să fie destituit luni de la şefia PNL Gorj

Crin Antonescu a precizat că Morega urma să fie destituit luni de BPC din funcţia de preşedinte al PNL Gorj, pentru abuzurile pe care le-a făcut în pregătirea Conferinţei judeţene de alegere a unei noi conduceri a filialei.

"Nu am ce comentariu să fac. Era în curs pregătirea conferinţei judeţene. Acolo erau serioase dezordini şi abuzuri ale lui şi, în momentul în carenoi am trimis o echipă de la secretariatul general şi au făcut raport pe chestia asta, am decis să amânăm organizarea conferinţei judeţene şi urma să numim o conducere interimară la PNL Gorj, chiar luni. Şi Morega ştiind chestia asta, că oricum va fi debarcat de la conducere, şi-a dat demisia", a spus Antonescu.

Întrebat dacă plecarea lui Morega este legată şi de apropierea moţiunii de cenzură, preşedintele PNL a apreciat că nu ştie dacă există vreo legătură, reiterând că ceea ce ştie el este faptul că Morega urma să fie destituit luni de la şefia PNL Gorj.

"Asta nu ştiu. Eu ştiu foarte bine că luni practic urma ca un fel de destituire a lui, că el era preşedinte. În momentul în care era numit un Birou Teritorial interimar şi el era schimbat şi Biroul lui nu mai organiza conferinţa, el ştia că nu mai are şanse", a spus Antonescu.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: