Antrenament cu leşin la CS Pandurii

Cehul Lukas Droppa a ajuns la spital după antrenamentul din cantonamentul echipei Pandurii de la Braşov. Din fericire nu a fost foarte grav, medicii constatând o cădere de glicemie.

Jucătorii echipei Pandurii se pregătesc intens în cantonamentul de la Braşov, acolo unde antrenorul Edi Iordănescu a programat câte două şedinţe de pregătire pe zi. Înainte de plecarea în acest stagiu de pregătire, preşedintele Narcis Răducan a precizat că se va pune accent pe pregătirea fizică pentru că mai sunt jucători cu probleme din acest punct de vedere.

Miercuri dimineaţă, unul dintre fotbalişti a cedat. Cehul Lukas Droppa aproape a leşinat pe teren şi a fost transportat imediat la spital. Acolo, s-a constatat o scădere a glicemiei, iar mijlocaşului i s-a pus o perfuzie cu glucoză. Avea să revină la hotel după câteva ore. ,,E adevărat că am avut emoţii la antrenamentul de dimineaţă, dar a fost foarte bine gestionat de staff-ul medical condus de doctorul Paligora. Edi a avertizat jucătorii că vor fi antrenamente tari şi doar prin multă muncă am reuşit să fim pe primul loc, într-un clasament al meciurilor directe cu primele şase echipe”, a declarat, pentru fanatik.ro, preşedintele Narcis Răducan.

Pentru că şi-a propus să lucreze doar la condiţia fizică a jucătorilor, Edi Iordănescu a renunțat la partide de verificare. Ludogoreţ a fost interesată de un amical cu Pandurii, dar gorjenii au declinat oferta venită de la campioana Bulgariei. 

dropa_si_raducan

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: